Lobbyister bakom kampanjen för ett bättre klimat?

Det är nästan den uppfattningen man får. Tar vi alla problemen vi har och tittar på vårt eget land, vilket är då det största? Det är otryggheten som blivit och främst då i städerna. Inte bara Sveriges största, det har även kommit högre upp i landet och till mindre städer.

För några dagar sedan rapporterades det om en biljakt ner i Stockholmsområdet (Märsta tror jag det var) där polisen jagat några och fått stopp på dessa. Det blev i samma stund omringade av ett gäng ungdomar som fritog dessa. Händelsen skulle aldrig lett till något och polisen var hjälplösa. Ska vi ha det på det viset? Kommer man inte tillrätta med det här nu som verkar bara bli värre och värre, det enda man pratar om är klimatet. Är det bara ett listigt sätt överskugga alla andra problem som vi har i vardagen och nära inpå oss?

Den som nu satts till det här, Mikael Damberg (tänker han fortsätta glappa i truten) ger jag inte mycket för. När han utfrågades i Agenda vad han tyckte om den budget som lagts av MKD + SD och poliserna skulle få 1000 kr mer i månaden pratade han bort det och hänvisade till kollektivavtalet och att han inte ville lägga sig i. Han hänvisade istället till den budget som skulle läggas till hösten. Till hösten, problem ska lösas omgående, inte till hösten. Typiskt Socialdemokratiskt kollektiv slöhet.

Det här måste man ta tag i omedelbums, inte vänta och se. Finns inga handlingskraftiga människor inom S längre med råg i ryggen? Trump må vara hur han vill, men det händer då något med hans ledarskap. Vi skulle faktiskt behöva en liknande person i Sverige med en stark initiativförmåga.

Samtidigt tar man bort värnskatten, säger det ska gynna landet som helhet och de som tjänar som mest kan få upptill 500 000 i skatteländer. Gynnar det klimatet som sägs vara så viktigt? Det här är ju bara ett spel för galleriet och de enda de egentligen vill är att de som redan har det bäst ska få det ännu bättre. På vilket sätt skulle det gynna den globala uppvärmningen och klimatet som alla är så oroliga för, säg mig det?

Reda upp problemen först i vårt eget land, vi kommer inte kunna stoppa uppvärmingen om den nu är så allvarlig som den påstås, även om vi kommer straffabeskatta halva Sveriges befolkning. Det är bara ytterligare ett skäl att höja skatterna, främst för pendlarna och de som redan är utsatta.

Får man inte till det här snart, inom 3 månader dömer jag ut den här regeringen. De har haft fyra år på sig tidigare, nu vill vi se något händer på studs!

Vi är på den nivå de hade i Italien under en tid, eller på Sicilien, maffian styr helt och hållet. De som själva utsetts sig som folkvalda måste sluta glassa och bara värna om sig själva. Nu vill vi se resultat!

Det här duger inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>