Skvallerpressen och ”vanligt folk”

Jag får väl också bidra till skvallerpressen lite och inte vara sämre än nyhetsmedia med sina rubriker och skvaller när de inte har något viktigare skriva om. Även nyhetssändningarna på Tv-kanalerna har haft det som hänt inom det politiska livet i fokus.

Först var det Eskil Erlandsson, Centerns riksdagsman och f d Jordbruks- och Landsbygdsminister som nu får lämna alla sina uppdrag i riksdagen. Moderata kvinnor har nämligen framträtt och påstått han skulle tafsat på dem. Mig gör det ingenting att han lämnar, jag gillade inte honom oavsett vad som hänt.

Sedan var det någon från Liberalerna – en kvinna – som oskäligen haft tillgång en lägenhet som hon i sin tur hyrt av sin sambo/man och låtit riksdagen betala. Det skulle röra sig om en 300 000 hon måste betala tillbaka. Hon sägs nu tagit time out och får därmed full lön från riksdagen. Hon har ombetts sluta, men det vägrar hon och då förlorar hon givetvis även de inkomster från riksdagen hon nu har. Dummare än så är man väl inte?

Sedan var det någon från Kd som förskingrat pengar från någon förening längre neråt landet, det skulle röra sig om en 2 miljoner.

Den slutsats vi kan dra är att när det gäller ”vanligt folk” då är man minsann snabbt ute – dessa människor vi nu pratar om – och ska sätta olika regler för att ”klämma” åt oss. De enkla jobben kan nämnas som skulle vara till för att människor ska ”ha något att göra”. Själv gör de ingenting men kvitterar ut fulla löner. Jag har sagt det tidigare och gör det igen. Sveriges riksdag verkar vara en lekskola. Då får var en tycka vad den vill, men vi andra ska följa ett strikt reglemente som satts upp av just dessa så fina pryda och människor som bestämmer över oss.

Liberalerna ligger nu på fallrepet inför EU-valet och det intresserar mig inte, varken EU-valet, Liberaler eller vilka nu som ställer upp. Tillhör inte alla samma smet?

Lättförtjänta pengar är inte dumt

Skriver jag en massa skit? Skit som skit då och  lite skoj måste man ju få ha, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>