Melodifestivalen och SVT

Vad kostar kalaset och är det något som kommer högst upp på listan när vi pratar om utveckling? Dessutom är det ju skattebaserat numera och du får betala vare sig du vill eller inte. Det tredje tycker jag det är konstiga låtar som vinner. Lungvik eller något på lunga, kanske för att han använder sina lungor när han försöker sjunga?

Jag hade hellre sett Jon Henrik vinna. Men det är ju mera personligt tyckande och tydligen avviker jag från vad andra tycker. Åtta av andra länder än Sveriges och vårt eget lands röster avgjorde. Inte undra på landet är delat och minoriteterna får finna sig i vad majoriteten bestämmer.

Liknande hände med Amerikas indianer och även i andra länder där minoriteter finns. Länders ledning tycker inte det ska få finnas och finns de är de förpassade till de lägst stående individerna p g a diskriminering. Är det också det vi har att vänta oss från den överhet vi lyder under? Då är ju det problemet borta och man kan festa och ha kul utan några som helst protester, eller att det finns de som råkar tycka annorlunda. De kallar det för demokrati. Stämmer inte det?

Visserligen kan man ju bara stänga av, eller lämna detta, vilket jag gjorde. Men lika fullt får jag ändå betala för det. Mycket rättvist, eller hur?

Nuvarande SVT-chef/programdirektör Jan Hellin f d Aftonbladet är det rätt persom leda SVT? Finns det inte en typ av vinkling här oavsett vilka sympatier man har?

SVT blev också senare fällda av granskningsnämnden när de tog parti mot Jimmie Åkessons uttalande i invandringsfrågan i debatten före senast valet. En partidebatt, är det inte meningen då man ska framföra sina åsikter eller partiets? Det är ju upp till tittarna bedöma det, inte SVT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>