Vindkraften big business – skyller på klimatet måste räddas (ha, ha)

Nu kör man över människor lite varstans i Sverige. Främst i Sveriges natursköna områden där folk haft sina stugor/fritidshus under generationer och fina natursköna områden intill. Här vill tyskarna bygga ett i Malung.

Kommunen erbjuds pengar och kommunalrådet (S) i Malung säger att klimatet måste räddas. Nu säljer man ut natursköna områden i tron att rädda klimatet. Det är horribelt.

Här i Värmland. Här går miljöpartisten mot sitt eget parti. Hon tycker det är vanvett. Ja, vem tycker inte det. Det pratas om höjder i storleksordningen av Eiffeltornet. Är det jag som håller på tappa förståndet, eller är det vindkraften som tar kål på oss och den framtida generationen. De fina vackra naturområdena avsätts till vindkraft. Det är inte klokt. Elen räcker gott och väl som det nu är varför härja med dessa snurror överallt.

Isabella Lövin måste besinna sig i sin klimativer, hon förstör ju mer än gör nytta. Har aldrig så länge jag levt varit med om något liknande. Jag är riktigt bekymrad över den här utvecklingen.

I ivern att vi alla ska ha elbilar för uppladdning agerar hon som en extremist. Jag anser hon är farlig för landet. Hur kan de andra partierna som är inblandade i regeringen tillåta det här, är en gåta. Eller kanske inte. Populismen är viktigare.

Visserligen pratar man om 2045, att Sverige ska ha ”ställt om” helt då, men hur ser det då ut, har vi nya problem med det vi nu gör. Speciellt vindkraftens utbyggnad?

Jag tror de luras när de ska få ersättningar och låter det byggas vindkraftverk. Vilka kan sedan bo där? Även djurlivet påverkas. Detta är ett cyniskt spel som måste stoppas. Nu är dalmasen påstridig av sig och jag tror inte någon ny vindkraftpark kommer hit till Malung.

Ingen är f n bojkottad kommentera

2 kommentarer

 1. Ove

  Som vanligt handlar det om pengar, bra att gömma sig bakom klimatet. Då är ingenting heligt, varken fjäll eller urskog. Jag har då inte sett några verk runt Stockholm, borde rymmas några i Nacka, på gärdet, djurgårn eller varför inte på Drottningholm.

  • G E Abrahamsson (inläggsförfattare)

   Det är förbannat att vi ska invaggas i stadens problem och lösa dessa. De kan dra så långt de bara kan. Står MP och de inblandade för vad som händer om detta går åt pipan – och det kommer det göra – står de för vad de ställt till med? Knappast då sitter väl dessa nu ansvariga på någon annan post väl skyddade och arbetar för något kapitilastiskt företag eller organisation. De saknar både vett och etikett. Regeringen likaså. Det här kommer vi få leva med länge nu med allt som de nu leder oss in på. Vi behöver en ny regering, kanske någon med vikingablod som kan styra skutan rätt.
   Det är ju bara töntar allihop, hela EU och hela skiten. Jag bryr mig inte om EU eller vilka som kandiderar eller vad de eventuellt står för. Skulle det ha någon betydelse vem jag skulle lägga min röst på? Inte ett dugg anser jag. De får (låtsas) bråka bäst de vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>