Parisavtalet kan man torka sig i stjärten med

Det är i princip värdelöst och kommer knappast ha någon märkbar effekt på klimatet. Likaså Greta och hennes mission är redan också i princip glömd. Det är ju mest unga som hon samlat eller oerfarna människor liksom det nyvalda språkröret Per Bolund MP. Alla i det partiet bedömer jag mer eller mindre verklighetsfrånvarande. Vet någon i det partiet hur en svensk arbetsplats ser ut och fungerar bland de vi brukar kalla ”arbetare” – eller det kanske rent av finns inga idag?

Båda föräldrarna till Per B är akademiker eller proffessorer vilket inte är någon skam direkt, men knappast folkliga.

Så har det ju blivit inom det mesta inom politiken numera. Det är få som har en insikt och en kontakt med ”vanliga människor” och politiken utformas därefter.

Jag tycker verkligen vi saknar politiker med grunden i ”vanliga människors” värderingar.

Jag har inga direkta favoriter som jag i dagsläget skulle lägga min röst på om det vore val idag. EU-valet undantaget som jag bryr mig ännu mindre om. Det verkar blivit det motsatta än vad man hoppades på vilka som tar sig in i parlamentet. Det som de ”etablerade” fruktar mest. Det lutar åt en övervikt. Hur agerar man då? Mera spottande och fräsande för att avreagera den frustration de känner. Tyvärr för dessa är det inte många som bryr sig.

Skyll inte på mig, sök svaret i den s k ”EU-gemenskapen” som åsidosätter människor. Motsatsen till förenar. För mig får det gärna gå åt pipan, det kan inte bli sämre än vad det är. Jag kommer inte gråta några stora krokdiltårar.

Jag känner mig trygg och säker i min tro. Den går inte rubba och går inte heller köpa bort för några skilling daler eller några ruttna euro.

friherre får miljoner av eu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>