Tycker VK vissa bloggare är obekväma eller rent av någon ort?

Varför har VK (red) plockat bort den lokala sidan (bloggare) i VK, sidan som visas på en ordinär PC? I andra datorer/läsplattor och vad jag förstår i mobiler syns dessa. Jämför vi hur det ser ut på andra orter (sammantaget) fungerar det som det alltid gjort. Inga bortplock där inte. Jag vet inte om det är medvetet man gör det, eller vad det beror på?

Är det för att det händer man någon gång framför kritik mot Umeå, eller på annat sätt inte faller i smaken för VK:s red?

Är det på det viset måste de ju meddela en och då får man göra som SD sluta publicera inlägg i VK. Jag trodde VK stod för demokratiska rättigheter liksom den underbyggnad tidningen har. ”Västerbottens frisinnade tidning” (liberal).

Så håller det på se ut överlag, kan man inte tjäna något vill ingen befatta sig med en (kan vara områden, landsändor m m). Jag misstänker VK kör samma stil. Det blir mindre och mindre läsbart de s k fria sidorna och efterfrågas om betalning varje gång man går in på VK. Papperstidningen köper väl knappt någon idag.

Men som sagt meddela mig om ni (VK) tycker jag eller någon annan är obekväm kan jag upphöra med bloggandet i er tidning. Det är ändå ganska enkelriktat nyheterna ni har. Handlar det inte om Umeå eller Skellefteå eller någon annanstans runt kusten och då oftast i positiva syften och råkar det någon gång handla om inlandsorterna är det nästan bara det negativa som visas. Likadant med tv-nyheterna (Västerbotten) nämns det bara om det är något negativt som händer när någon inlandskommun får vara med.

Jag är trött på överförmynderiet som leds från Umeå. Är inte du också?

Yttrandefriheten verkar ifrågasättas, beroende av vem man är, eller kommer ur, eller från. Diskriminering får inte utövas, men bara på vissa utvalda? Gör man det bryter man om lagen både ur demokratisk synpunkt, men även yttrandefrihetsmässig.

Rubbish

5 kommentarer

 1. olle

  Då har du nog tappat bort detta själv , här ingen skillnad i min ”PC” .Tror inte VK kan ta bort detta i bara din dator ;)

  • G E Abrahamsson (inläggsförfattare)

   Hur jag än försökt får jag inte upp bloggarna från orten där jag bor. Gäller min PC och även bärbara dator. När det syns någon gång ibland är det bara de 2 senaste. Men då vet jag hur det ser ut för andra. Vad detta beror på vet jag inte?
   Jag vet inte heller hur det ser ut för övriga V-mina bor?
   Jag har också prövat olika webläsare och nothing.

 2. ivar

  Jag har samma problem som du att bloggarna inte visas eller som nu att endast 2.5 syns. Även Tyck till och Applåden är på samma vis.

 3. Ove

  Hej.
  Samma för mig måste gå via länken åsikter, kommer till nordebos blogg, klickar på den för att komma mig in. Vk är ju värre än Nordkorea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>