Jonas Sjöstedt har rätt

Nu på morronen var Jonas Sjöstedt medverkande i en intervju beträffande brunkolsförsäljningen (område) som ägde rum i Tyskland. Det skulle vara statliga Vattenfall som av både Mp och S fått sitt erkännande till försäljningen. Enligt honom (JS) också släpper den brytningen ut – eller vad den senare görs av med – lika mycket koldioxid som vad hela Sverige gör. Detta är ju skandalöst då vi vet hur tongångarna här låter. Sverige ska bli det första fossilfria landet i världen. Resten skiter vi alltså i, bara vi som land når VÅRT mål. Då kan vi sälja skiten vi inte vill ha själva och sedan klappa oss för bröstet.

Den nu ansvarige för affären pekas ut av JS till Mikael Damberg. Ärendet ska upp där en genomgång av affären ska ske nu i efterhand. Mikael Damberg är långt ifrån trovärdig i sina uttalanden inom andra områden. Kommer Jonas Sjöstedt fälla regeringen?

Sossarna är verkligen på hugget och genomför politik som inte ens Reinfeldt kunde få igenom och inte minst genom att S motsatte sig den då. Nu går allting bra. Värnskatt bort, höjd pensionsålder, marknadshyror och ändringar i anställningstryggheten. Vad står S egentligen för? En hårresande politik som mera liknar ultrahögerns.

Rökta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>