Sabuni vill ha kärnkraft

Tittade lite på Landsmötet (L) i dag där Sabuni gjorde debut. Inte så tokigt faktiskt, jag menar Sabuni själv. Hon gjorde ett relativt bra intryck som jag tycker. Förde fram vettiga tankar och hon är inne på samma linje som de flesta (förutom någon eller några kanske) att det måste ske en klimatomställning. Men hon vill ha kärnkraften till det, eller mera av den. Jag vet inte om jag längre är intresserad av någon kärnkraft, tidigare kunde jag varit det men knappast nu. Det är också på det viset att det är inget förbud bygga ny kärnkraft, bara det att det anses olönsamt. Vad det i slutändan mynnar ut i återstår att se. Men som sagt mig tilltalar det inte i nuläget. Dessutom om ser till vårt område har vi ström så det mer än väl räcker. Hur andra löser sina problem angår mig inte. Man får väl börja använda stearinljus om man så gärna ska driva allt annat med el.

Jag upplever henne ändå som en av de bättre i dagsläget och hon pratade en del om landsbygden berättade att hon hade tillhörighet till Värmland och något annat ställe beläget i en landsbygd. Jag kommer inte ihåg var.

Det med att rikta misstroendevotum (Sd, M, Kd) mot Morgan Johansson och inbilla sig få med sig C och L förstår man ju det skulle vara samma sak som att spräcka regeringen som den nu ser ut. Jag gillar heller inte Morgan J något vidare men nu är det som det är.

En bra partiledare kan lyfta ett parti rejält liksom en dålig kan sänka det. Upplevelsen vad bra och dålig är kan givetvis vara individuell.

Hon lovade även att LLS skulle läggas på staten under den här perioden. Hon tyckte givetvis också det var bra värnskatten tas bort. Hon påstod det gynnade företagare och företagen. Fler skulle vilja stanna kvar i Sverige eller inte skygga komma hit och slippa betala 60 % i skatter. Ja kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>