När tänker Sverige bli normalt igen?

Man håller på bli ganska trött på allt som sker och inte händer. Den negativa spiralen verkar fortsätta. Den positiva med framtidstro och hopp verkar utebliven. Jag tror hela svenska folket är så nerkörda med allt det negativa vi hör och ser varje dag att vi hamnat i nåt slags koma vi har svårt ta oss ur. Är det inte miljön (kan vara miljön i städerna) vi varje dag måste kämpa med är det den våldsspiral vi ser i städerna och nu man insatt verktyg för som de kallar ”Rimfrost”. Det gör man i elfte timmen, något man kunde gjort från allra första början. Istället blir resultatet överfulla fängelser och vad jag kan se klarar sig de värsta. Det har blivit en katt och råtta lek med liven som insats. Igår kväll lyssnade jag lite till Agenda och intervjun med Löfven. Som vanligt förstod jag ingenting av vad han sa. Han kan ju inte konkretisera i nånting vad han menar. Den gamla instruktionsboken som socialdemokraterna verkar läsa ur och som kanske var aktuell på 60-talet någon gång gäller inte idag. Det är ju närmast trams de håller på med.

Skulle man få till ett snabbt resultat och ordna upp i Sverige måste man införa utegångsförbud på de värsta platserna. Det tillämpar man i krig och varför inte nu också? Det är man rädd för att då visa öppet man tappat kontrollen helt. Men kommer tappa den ännu mer med de åtgärder de nu sätter in. Jag tror inte det kommer förändra mycket och om jag säger på en relativt kort tid.

Utegångsförbud nattetid skulle hjälpa mycket. Alla som måste kan gå ut, men alla som går ut på nätterna skulle bli betydligt bra många färre och det skulle bli lättare och få en bättre kontroll. Visar man inte upp några skäl vara ute nattetid grips man. Det skulle vara en effektiv metod. Sverige blir kört i botten om det fortsätter.

När Sverige bestod av infödda ”dumma svenska” kunde det vara lätt styra. Nu är befolkningen en helt annan. De skiter i regler och den kultur vi är vana med. De har sin egen de infört. Knark, knarkförsäljning och snabba pengar är deras agenda. Man är inte intresserad av att stiga upp på morronen och infinna sig till ett arbete, sedan gå hem när det är slut. Det är alldeles för tråkigt även jobbigt och tar för lång tid få ihop vad de anser är bara några lusören. Snabba cars ska det vara. Snabba affärer och man kan köpa sig vad man vill på kort tid som för andra, den mera vanlige infödde kan ta ett halvt liv – eller varför inte ett helt – knega ihop. Det ska man ha på studs. Det kanske inte är en direkt utförlig beskrivning, men just den tendensen verkar trolig.

Det nya arbetssättet är en revolver, sprängmedel och knark.

Glöm den gamla arbetarkulturen med de dumma svenskarna som gjorde vad man blev tillsagda. Det gäller inte idag.

Banker, myndigheter silar mygg och släpper igenom kameler. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>