Trött och allergisk.

Redan klockan 8.40 idag var jag så sjukt trött på jobbet, det är inte bra. Då hade jag ändå gått till jobbet i kyla och blåst och borde ha piggnat till.
Men så går det när man inte kan sova på nätterna, vid 2 tiden inatt blev jag less på att endast ligga och vrida och vända på mig så slog igång tv´n igen och kikade på den i typ en timme, sedan försökte jag sova, tog en bra lång stund men tillslut somnade jag och när min väckarklocka ringde blev jag måttligt arg eftersom jag inte tyckte att jag hade hunnit sova nåt alls.

Har legat och försökt vila en stund i soffan nu men det går inte heller så bra, är så sjukt allergisk, nyser hela tiden och har fått svinont i magen. Har börjat på att vara rätt allergisk här hemma på sista tiden, Erik likaså, har börjat misstänka om det är något galet i huset/lägenheten. Alla våra blommor mår också dåligt, till och med garderobsblommor som sägs ska överleva det mesta, de håller på att dö! Men men, tiden får utvisa ifall det blir något värre. Tror jag ska gå och ta mig en allergi tablett och hoppas på att sambon tänkt kliva upp snart så vi kan fara ner på stan en snabb sväng.

Är för övrigt med i papperstidningen idag också, de har tagit med ett citat från mitt bloggande igår, tack och lov var ingen bild med. Stod bara mitt namn under med rätt liten stil. Tycker faktiskt att ni på VK borde fråga innan ni publicerar saker i papperstidningen!

Well, ska kila ut i köket en stund och sedan kanske ta mig ut och sopa av bilen.

11 kommentarer

 1. Jennie

  Jag var ju också med i tidningen sådär, jag vet inte säkert men förmodligen har vi godkänt att de får göra så när vi skapade bloggen…

 2. Jennely Ottosson

  Svar till Jennie (2010-01-04 16:06)
  Jo jag minns ju det, förmodligen så har vi gjort det. Funderar faktiskt lite på ifall man skulle flyttat till nåt annat ställe men jag tror inte jag ids, var inte så stor sak att de publicerade en rad :) var mest mina jobbarkompisar som tyckte de var roligt – jag mest drygt :P

 3. Linda Åström

  Kunde inte du heller sova igår natt?? Jag låg oxå och vred och vända på mig….började tro det var fullmåne eller nåt. Brukar sova som en kratta då!!
  Är dörtrött idag…men men
  Det får bli en tidig kväll. Ska upp redan 6 imorrn….börjar tiiiidigt!! Usch!
  Hoppas er allergi blir bättre annrs måste ni ju säga till!!
  Kraaaam

 4. Jennie

  Jo, jag fick kommentarer av släkt, dagisfröknar, mina vattengympapensionärer, folk på praktiken… Lite skumt kändes det, speciellt innan jag visste om det och ens hade läst vad det stod. :P

 5. Jennely Ottosson

  Svar till Linda Åström (2010-01-04 19:40)
  Ne jag hade ruskigt svårt att sova, men berodde säkert på att jag varit ledig lite för länge :) är riktigt trött idag så det blir nog sängen om inte allt för länge. Huvva för att börja så tidigt, själv börjar jag 8, inte så mkt bättre iofs :)
  Mjo jag hoppas inte det blir värre iallafall, men vi får väl se med tiden ifall det blir bättre med allergin.
  kraaam!

 6. Jennely Ottosson

  Svar till Jennie (2010-01-04 21:27)
  Visst var det bild på dig i tidningen också? Det var inte så många som såg att jag var med eftersom det stod utdragen från bloggen med fetstil men mitt namn under stod väldigt litet :)

 7. Greta Blomgren

  Hej! Läste artikeln om dej i KA. Har själv haft liknande problem + lätt allergi. Det som hjälpt mig heter Lotorpsmetoden. En terapiform som bygger på massage av andnings och magmuskulatur. Läs om det på lotorpsmetoden.se. Är inget hokuspokus utan en praktisk metod som hjälper kroppen att syresätta sig bättre genom att man får igång rörligheten i bröstkorgen och diafragman. Vid stress blir andningen ytlig och magen spänd vilket gör att tarmarna inte får rätt motion. Det finns forskning på denna metod som har visat sig funka mycket bra. Lycka till!!

 8. Jennely Ottosson

  Svar till Greta Blomgren (2010-11-25 12:23)
  Hej! Ah, ska sätta mig och läsa om den metoden och se vad det handlar om. Låter som att det kan vara något vettigt iallafall på de du beskriver!
  Tusen tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>