Jag = märkesnörd!

Jag har blivit världens märkesnörd, allt tack vare min underbara sambo :)

Förr gick jag på H&M och shoppade mina kläder, nu är det friluftskläder som gäller i princip, de är snygga, enormt härliga och bra kvalité.

Fick ju en tröja/jacka i present då jag fyllde år, en houdini. Igår klickade vi hem lite mer grejjer så snart får jag hem min underbart snygga tröja!

   

Tröjan är ifrån Houdini, beställt från addnature. Vi beställde även lite mer grejjer, saker vi skall ha då vi ska fara och fjällvandra o sådär.

Annars idag så har vi hunnit träna, testade även på att springa lite på löpbandet, kunde dock inte springa så många minuter åt gången då mina vader praktiskt taget dödade mig, har ju tränat dem redan två dagar i och med step up och cardiomuskeln igår, sedan gjorde även min fot ont som fortfarande inte är helt bra sedan stukningen.

Efter träningen blev det en sväng på maxi för att handla, vi slängde även våra säckar med kläder vi rensat ut så nu får jag inte ångra mig för det jag rensat ut, nu ligger det på återvinningsstationen :)

Nåväl, ska inta soffläge igen och fortsätta se på Grey´s. Sambon drog iväg och spelade biljard då jag ändå är uppbokad framför tv´n ikväll.

8 kommentarer

 1. Linda T

  Vilken snygg tröja! Spanade in sidan och såg en houdini som jag skulle vilja ha :)

  Ps. Vi tänkte att sjutiden på lördag blir bra, men J prata ngt om ev. bastu för killarna…så då kan ni ju kanske komma tidigare. Vi får höras mer om saken.

 2. Jennely Ottosson

  Svar till Linda T (2010-05-12 22:24)
  Visst är den snygg :) Jag kommer snart ha massvis med houdini-kläder :) De är riktigt snygga och enormt härliga!
  åh, vilken var det du ville ha?

  Jo jag hörde nåt om bastu men E är ingen bastumänniska så han skulle skippa det, men vi kan ju höras om när vi ska komma bort till er.

 3. Linda T

  Jag hittade en lila tröja, lite tunnare material än orginalet eller vad det nu stod…en tröja med dragkedja. Kanske slår till framöver :) Snygga iaf.

  Ses på lördag, ska bli roligt!

 4. Jennely Ottosson

  Svar till Linda T (2010-05-13 16:05)
  aah, tror jag vet vilken du kan tänkas mena :) Du får fara på utebutiken och klämma på houdini kläder så ska du få känna hur sköna de är! :) Du får kanske slå till framöver!

  Vårt paket är i Umeå nu så snaaart får jag min tröja + lite mer saker :)

  Yes, ses på lördag, det blir trevligt! Jag har ju vin hemma så allt är klart :D

 5. Linda T

  Tack för en trevlig kväll igår!

  Du hur är de där tröjorna i storlek? Normala eller stora, små?

  Ha det fint!

 6. Jennely Ottosson

  Svar till Linda T (2010-05-16 18:50)
  Tack själv! Var en riktigt trevlig kväll.

  Jag tror de är rätt normala i storleken faktiskt, jag har small på mina och de är perfekta! Så de är absolut inte små, snarare pyttelite åt de andra hållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>