Ryggträning.

Igår städades allt utom hallen ut i gamla lägenheten, var utan bil och sakerna som står kvar i hallen tog sig inte så långt då, efter det blev det taco-middag med storebror, L och lilla M. Sedan traskade vi vidare hem till dem och såg filmen Hur många lingon finns i världen, riktigt bra film.

Sambon slutade jobba klockan 21 så han hämtade mig, efter det (hör och häpna!) följde jag med honom till gymmet! Jag har inte tränat på tre veckor ungefär, energin, orken eller lusten har verkligen inte infunnit sig men igår pallrade jag mig iväg och körde lite rygg bland annat, måste försöka stoppa min värk som är på väg tillbaka.

Idag har varit en riktigt slö dag, slut på energi i kroppen men jag har åkt upp och ner i tvättstugan. Och jag älskar vår nya tvättstuga, på tre timmar hade jag tvättat och fått alla kläder torr från fyra maskiner! Det hände aldrig i gamla huset.
Mamma kom även in på besök och fick se vår nya lägenhet och vi tog en tripp till maxi med storebror plus familj, bortbjuden på middag med supergod efterrätt blev man också, inte helt fel på en söndag.

Nu tänker jag fortsätta att slöa det jag inte hunnit tidigare i helgen för imorgon är det nya tag som gäller. Har eventuellt tänkt ta mig iväg på ett spinningpass imorgonkväll om orken infinner sig, annars får jag nog släpa iväg mig för jag kommer få igen det sedan genom att må så mycket bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.