Kvälls svammel.

Nu är det verkligen höst, även om det är relativt varmt på dagarna så är hösten här.

Imorgon åker morfar iväg på älgjakt, det är höst för mig. I lördags var det två år sedan älskade mormor somnade in för alltid. Att det redan gått två år, helt ofattbart. Jag väntar fortfarande på att hon ska komma hem ibland. Det är så många gånger jag skulle vilja ringa henne för att fråga om saker, berätta saker eller bara höra hur hon mår. Saknaden är verkligen enorm.

Saknar även finaste, underbaraste lilla M också, det är över en vecka sedan vi träffades nu. Att man kan sakna en sådan liten tjej så mycket imellanåt, men hon är ju det bästa som kommit in i alla våra liv! Men imorgon får jag träffa henne, ska åka på en shoppingtur här i stan med hennes fina mamma.

Skulle kunna skriva hur mycket svammel som helst just nu men huvudet hänger inte riktigt med, är enormt trött efter gårddagen. Det var en väldigt intensiv men otroligt rolig och lärorik dag nere i Stockholm. Enda negativa var taxiresan till flygplatsen. Jag satt fram med chauffören som verkade ha hällt ut en hel parfymflaska över sig, huvudvärk fick jag rätt omgående sedan blev jag bara mer och mer tät i lungorna, satt och spanade på skyltarna efter vägen hur långt det var kvar medan jag kämpade med mina små korta andetag. 3 mil i Stockholm tar tid i rusningstrafik! Idag har dagen innehållit konstant huvudvärk och ett par lungor som bråkar rätt mycket.

Att jag även missade sambons lillasyster med familj på Arlanda kändes lite surt, hade hoppats på att vi skulle springa på varann på flygplatsen men vi missade varandra med tio minuter. Typiskt! Hade ju velat ge henne en hejdå kram och pussa på lilla T som jag inte hann innan de åkte från Umeå. Nu måste vi ju vänta ända till jul innan vi får träffa dem igen om inte vi åker ner till Stockholm någon helg, vi kommer sakna er!

Nåväl, slut svammlat för ikväll. Nu tänker jag nästan göra mig klar för sängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.