Värmer i hjärtat.

Nu är det helg igen, veckan gick oerhört fort med tanke på att vi var i Stockholm hela onsdagen.

Idag då jag satt i receptionen kom ett äldre par förbi. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, hon berättade hur bra hon tyckte om mig och att jag var minsann den enda som lyckades ta prover på henne utan att det kändes, sånt värmer så enormt i hjärtat att höra hur omtyckt man är av patienterna, sedan sa hon även att hon tyckte så synd om mig för några år sedan då hon såg mig springandes i korridoren och grät. Det var med andra ord dagen då jag fick telefonsamtalet från lillebror om att mormor hade somnat in som hon såg mig gråtandes i korridoren. Hon berättade hur hon hade velat ge mig en stor kram men vågade inte stanna mig.

Men att få höra hur bra man bemöter folk och hur nöjda de är då man tagit hand om dem på jobbet värmer. Då vet man att man är på rätt ställe och gör ett bra jobb. För man försöker ju alltid göra sitt absolut bästa för att kunderna/patienterna ska känna sig väl omhändertagna.

Nu ikväll har jag pysslat på här hemma, plockat upp några fler lådor och försökt stöka undan lite i vårt extra rum, de kommer på måndag och skall tapetsera om de som tidigare hyresgäster förstört. Så snart kanske vi kan fixa iordning helt här hemma, så skönt!

Tror jag ska ta mig ut på en promenad nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.