Spontan utgång.

I helgen blev det utgång för min del, helt spontant. Var över ett år sedan jag sist var ut på krogen senast. Fick ett sms av en kompis att de hade spelkväll och skulle sedan vidare ut på krogen, sambon skulle iväg på en annan fest så jag fixade iordning mig och tog bilen iväg dit, vid 22.30 anlände vi till krogen, där hade vi enormt trevligt! Dansade till både schlager och rockmusik. Min andra hälft och storebror kom dit lite senare på kvällen vilket bara var ett stort plus i kanten!

Jag och min underbara vän E pratade om att vi ska försöka väcka liv i gamla hederliga "Club Nenny" som vi hade på den tiden då jag bodde på Ålidhem så vi har preliminärt bokat en helg för detta, återstår att se om vi kan allihopa då.
Sedan har jag en tjejkväll i början av oktober att se framemot och så kommer halloween, jag har REDAN kommit på vad jag ska klä ut mig till, hör och häpna! Första grejen är inhandlad idag!

Idag har varit en riktigt trevlig dag också, först lite arbetsträning på jobbet efter mina ordinarie 4 timmars arbete, sedan ner på stan för att möta upp mamma, gick runt i lite olika butiker och hittade kläder till henne, självklart hittade jag också massa fint då man inte har några pengar till att shoppa…sedan blev det middag tillsammans nere på MegaZone där vi även träffade min sambo och storebror som har biljardkväll.

Nu väntar jag i princip bara på att klockan ska bli närmare 20.30 så ska jag åka och hämta min karl som ska vidare på nattjobb och själv lär jag nog hoppa i säng väldigt tidigt, inatt skrapade jag inte ihop så värst många timmars sömn då jag först blev väckt av ösregnet och sedan åskan som höll på att skaka sönder fönsterna. Och på alltihopa var jag tvungen att kliva upp en timme tidigare för att målaren skulle komma hit och göra förarbetet inför tapetseringen imorgon så imorn blir äntligen våran lägenhet helt färdig! Det enda som kommer vara kvar är lite småfix inne på toaletten som de ska åtgärda, är nå luftbubblor på väggen som inte stör oss men jag förstår att hyresvärden vill få det åtgärdat då de anlitat något till att göra ett bra jobb.

Nåväl, nu tänker jag inta tv-soffan en stund.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.