Rö(S)tskola

 
 
I går arrangerade Socialdemokraterna i Vivalla röstskola för väljare som inte har röstat förut. På träffen fick nya svenskar lära sig att rösta och hur man skulle göra. Att den så kallade skolan var inramad med S-märken och att till avslutning hade Mona Sahlin bjudits in att hålla tal gör ju inte saken bättre. Ett tråkigt övertramp från S-sidan som inte låter vuxna människor bilda sig en egen uppfattning om de svenska partiernas åsikter.

6 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    det var/är väl anledn till att bl.a Greger Hatt hoppat av från sosseriet; att S gått över till i stort sett enbart skrämselpropaganda-agitation, att skrämma folk att rösta på dem, istället för att ha en egen politik.

  2. Röd

    Tillskillnad mot vad du och många moderater vill så vill många andra ha ett högt röstdeltagande.

    Att ni inte anstränger er för att få fler att rösta är ju enkelt. De som inte röstar ligger närmare den rödgröna ideologin.

  3. dave

    Det där var ju fruktansvärt pinsamt, sossarna gör absolut allt de kan för att få tillbaka makten. Den där röstskolan skulle ha utförts av en helt opolitisk organisation!

  4. Jan Gardfors

    Det där är ju fullständigt fruktansvärt att det får gå till på det sättet. Hlgt valdeltagande är givetvis bra men att så tydligt använda människor som ”röstboskap” är ett nytt lågvattenmärke. Hoppas att det är sista gången vi behöver se något liknande i Sverge.

    Jan Gardfors

  5. Fredrik Gustafsson

    Jag ser bara ett tecken på att moderaterna återigen vill se att fler väljare ligger på sofflocket det är så man vinner val på den borgliga sidan.

    Sen är det tråkigt med detta konstanta efterapandet i valrörelsen. Så fort vi gör något så kommer folkpartister eller moderater och tar efter.

    Nu sist var det nattvalstugan på torget, här om veckan var det ungdomsbowling i storuman. Har alliansen idétorka när det gäller att driva fotkampanj så var ärliga istället för att bara gnälla på eller härma våra kampanjer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.