Pressmeddelande: Nicklas Sandström vald till Moderaternas gruppledare i landstinget

Pressmeddelande 2010-09-30 Nicklas Sandström vald till Moderaternas gruppledare i landstinget

 

Moderaterna i landstinget har idag hållit första sammanträde efter valet. Vid mötet valdes ny gruppledare för den moderata landstingsgruppen. Ny gruppledare blir Nicklas Sandström som tidigare varit verksam inom kommunpolitiken i Umeå.
 
 
– Jag är mycket hedrad över utnämningen till gruppledare för Moderaterna i landstinget. Nu ska jag ta vara på det rekordstora förtroende som Moderaterna har fått i landstingsvalet, säger Nicklas Sandström, gruppledare för Moderaterna i landstinget.
Moderaterna gör sitt bästa val någonsin i landstinget och ökar från 8 till 10 mandat i landstingsfullmäktige.
 
 
För frågor eller ytterligare kommentarer, vänligen kontakta:
Nicklas Sandström
070-254 45 15

 

2 kommentarer

  1. Alejandro Caviedes

    Grattis, Edward! Du lyckades lura hela väljarkåren att tro att en röst på moderaterna i landstinget var en röst på Liv Granbom som gruppledare. Flera ggr dementerade du uppgiften att Niklas Sandström skulle bli gruppledare när du konfronterades av media, och så direkt efter valet kommer du med en övveraskning till väljarna: Niklas blir visst gruppledare. Du, Liv och Niklas känner er säkert stolta.

    svtplay.se/v/2170688/moderaterna_lanserar_ny_gruppledare

  2. mattias

    förebilder som Gösta Bohman, Ronald Reagan och Margaret Tacher…huva…hoppas folk som röstade på ”nya” Moderaterna vet att dess företrädare hyllar konservativa stofiler som dessa….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.