Verksamhetsbesök på Åsele sjukstuga

 
I går besökte jag Åsele sjukstuga för att träffa verksamhetschefen Veronica Olmenius. Vi hade ett mycket givande samtal om de utmaningar som sjukstugorna i Åsele och Dorotea står inför. En av många är den läkarbrist som råder bland distriktsläkare och hur det effektivast går att lösa den bristen. Andra frågor som vi talade om var samverkansfrågor inom primärvård, primärvården och sjukhusen samt mellan kommunerna. Fick med mig massor av intryck att jobba med i det fortsatta politiska arbetet.
 
 
 

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>