Dialogträff med patientföreningar

Idag ska jag delta på en dialogträff med en rad olika patientföreningar i Skellefteå.  Några av de som ställt frågor till träffen är Hjärt- och lungsjukas förening, Prostatacancerföreningen, Parkinsonföreningen, HRF i Skellefteå  Skellefteå Strokeförening, Reumatikerföreningen, Skellefteå Demensförening, Bröstcancerföreningen, SPES lokalförening, Fibromyalgiföreningen, Personskadeförbundet. Jag hoppas att jag tillsammans med de andra i panelen kan svara på alla deras frågor. Det ska bli en mycket intressant dag.

Etiketter:

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>