Primärvård och äldreomsorg

I dag har jag sammanträde med Sveriges kommuner och landstings (SKL) beredning för Primärvård och äldreomsorg. Beredningen för primärvård och äldreomsorg hanterar frågor som rör vård och omsorg med särskilt fokus på hela vårdkedjan och samverkan mellan olika aktörer. I uppdraget ligger också handikappfrågor. I uppdraget ligger också psykisk ohälsa med fokus på samverkan och förebyggande arbete.
 
På dagens sammanträde ska vi ta inriktningsbeslut kring en överenskommelse mellan staten och SKL kring arbetet med mest sjuka äldre samt får beredningen information om den nya myndigheten för inspektionen för vård och omsorg. Ska bli en intressant dag med viktiga beslut.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>