Vårdköer 2006 och 2011

Ibland säger en bild mer än tusen ord.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Nisse

    Vi mäste vara kritiskt granskande till all statistik! I takt med att indusstrins kvalitetssystem, Lean, även kommit att tillämpas vid tjänster och vård kan det vara så att de mest ”behövande” faller bort ur vårdköerna. Och det är ju inte de, med mest behov, som är de enklaste och lättaste att behandla heller, så självklart nedprioriteras vissa patienter och kunder, då det viktigaste för vården eller övrig organisation blir att visa goda resultat, för att kunna få mer resurser. Ett moment 22.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>