I valet och kvalet

Många har hört av sig de sista dagarna – för att uttrycka sitt stöd, för att ställa frågor och för att berätta att de redan valt mig. Tack!

 Om du inte redan kryssat och lämnat in din röst, hör gärna av dig om du har frågor. Jag finns i valstugan i Umeå under dagen om du vill ses. Funderar du fortfarande på om Miljöpartiet är rätt för dig, titta på min sida på mp.se och klicka dig vidare för att att se det arbete vi har gjort och det vi kommer att göra.
 

Gårdagens partiledardebatt gjorde det tydligt. Det är den rödgröna regeringen, som på ett ansvarsfullt sätt, kan regera och leda Sverige in i framtiden. På rodgron.se kan du läsa mer om våra överenskommelser. Jag är stolt över partiets utveckling och samarbetet med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Vi har redan nu visat att vi kan överbrygga våra olikheter och nå kompromisser, även i svåra frågor.

Om du tröttnat på Alliansens politik, där människan får stå tillbaka för ekonomisk tillväxt, så lägg din röst på Miljöpartiet. Och om du vill att Västerbotten har en miljöpartistisk riksdagsledamot, med erfarenhet och kunskap, som prioriterar de sociala frågorna, välj mig.

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.