Ångest och Vånda

Med stora bokstäver som om det vore namnen på mina syskon…Så är naturligtvis inte fallet om någon skulle vara så klen i sinnet att tro på det…

Syftet med rubriken och inledningen, tja inte vet jag, men hursomhelst så har jag fått underhåll av min lägenhet. Nytt golv och nya tapeter i sovrummet, nya tapeter i hallen. Ska om ett par dagar också få nya tapeter i kök och vardagsrum. Ett jäkla flyttande av grejor har det med andra ord varit, och det går upp för mig gång på gång att jag besitter ett stort överskott av ting som jag inte har det minsta nytta av. Det blir alltså att försöka sortera bort en skräp, tillika göra nya prioriteringar, för som jag har det nu kan jag inte ha det. Punkt slut.

Självklart känns det väldigt lockande att gå till farbror banken och be om ett litet kassatillskott för att gotta sig i nya möbler för att göra väggarna rättvisa, men jag tror inte att det är någon bra idé med tanke på ett och annat val man gjort som har med ekonomi att göra. (Till exempel köpa en ny gitarrförstärkare för två par tusenfotingar och dess fem avkommor) Så det blir att hitta på en fräsch och nice möblering och kanske en ommålning av nåt eller så. Funderar bland annat på att måla om mina puls-fynd till högtalare i en verkligt skrikigt röd färg för att sätta krydda på vad som kommer att vara ganska grått.
Tv möbeln skulle inte heller må så dåligt av lite färg, svart eller vitt, men det kräver bra mycket mer arbete, så det blir nog inget av. Kanske ett nyinköp trots allt.

Kanske börjar motivet till rubriken göra sig allt mer tydlig….Jag vet inte.

Ses vi på House of Metal? Säg hej!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.