Bloggstart

Sent omsider ska då mitt nyårslöfte för 2018 infrias, nämligen att ta upp mitt skrivande igen. Tidigare i livet skrev jag alltid ner mina vardagliga iakttagelser men med tiden föll den rutinen bort som en kombination av tidsbrist och nya intressen. Däremot har jag saknat den ro skrivandet skänkte mig och därför bestämde jag mig att 2018 skulle bli året jag tar nya tag och vässar pennan (eller dammar av tangentbordet i detta fall).

Med minsta tänkbara marginal skapar jag därför denna blogg; här kommer jag främst avhandla saker jag stöter på när jag åker land och rike runt, och även de ämnen jag brinner för: friluftsliv, motion, djur och böcker.

Nu när 2018 snart är till ända kan jag summera året ett av de mest händelserika år jag upplevt, båda på ett privat plan men även ur ett omvärldsperspektiv. Årets höjdpunkt var utan tvekan när jag snörade på mig mina vandringskängor och vandrade Kungsleden under sensommaren. Avkopplingen en flerdagarstur skänker är svårt att hitta på annat håll i livet.

skylt från kungsleden 2018

En bild jag tog under sommarens vandring. Navigeringsmärket har blivit något av en symbol för Kungsleden.

Nu avslutar jag mitt första inlägg och ska fokusera på att lära mig bloggens struktur samt fila på profilens utseende.

/N

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.