Dåligt morgonstånd

Rubriken skulle kunna syfta på undertecknad, men så illa är det inte. Den syftar däremot på bredbandet och det är illa nog. Stadgan på uppkopplingen har under en tid varit väldigt svajig på morgnarna och nu är tålamodet slut. Gårdagen var dagen när Net 1-abonnemanget skulle sägas upp, men först gick jag av en händelse in på deras hemsida och det blev en tudelad upplevelse. Net 1:s hemsidas otroligt pedagogiska upplägg drog nämligen helt och hållet gadden ur mig och på grund av detta blev telefonsamtalet aldrig av. Sajten beskrev på ett enkelt sätt hur jag skulle gå tillväga för att få bästa möjliga mottagning. Trots att jag befann mig i stan kunde jag med hjälp av IPhonens kompass snabbt konstatera att riktningen på min mottagare hemma i Brattsbacka låg 180° fel.
Efter hemkomsten från jobbet igår skred jag därför snabbt till verket och flyttade apparaten till ett fönster som ligger i nordvästläge. Kvällen var räddad och alla diagnostiska pilar pekade snett uppåt.
Men nu är det morgon igen och mottagningen har liksom tidigare enbart halvstånd trots att mottagarens känselspröt står i givakt med 277 graders vinkel. Det är nämligen det gradtalet Net 1:s hemsida rekommenderar för att jag även ska få datorns digitala vinklar att resa på sig. Bilden ovan talat sitt tydliga språk. Shit och…
Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.