Skitnödig intervju

Intervju%20med%20H%C3%A5kan%20Juholt

När jag slog på Nyhetsmorgon i morse och hamnade mitt i intervjun med Juholt började jag nästan hyperventilera. Det fanns en slags andfåtthet i intervjun och oförberedd som jag var drogs jag med i andtrutheten. När de båda alfahannarna – med nackhåren stående i givakt – pratade i mun på varandra var det nästan komiskt att se den bisittande förment blide sossedödaren Anders Pihlblad när han inte hade en chans att göra intryck med sitt inhopp.
Gomorron!

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>