NoRRdE - Eder tillgifne.

Tankar kring ett yrväder

Åka tåg, flyga och komma hem!

 Idag ska jag åka hem till Umeå igen efter att ha varit hemma i Karlstad en vecka. 
Jag ska först åka tåg till Stockholm, vilket alltid är spännande. Man vet aldrig riktigt om tåget går i tid eller om man kommer fram i tid. Sen så blir det flyg hem till Umeå med Malmö Aviation. Jag gillar verkligen Malmö Aviation. De är så trevliga, man får alltid mat, sen så tar de inte extra betalt för att checka in bagage. 

Karlstad har varit fint! Fint väder varendaste dag då jag har varit här. Jag har sett det slå ut, och det känns alltid fint att få se det två gånger. Jag hoppas att jag inte missat det i Umeå. Det verkar som att det har gått lika fort där. 

Jag har inte ens åkt än, men jag saknar redan pappa, M-T och Marcus. Men jag kanske kommer att tillbringa mesta delen av sommaren i Karlstad. Jag har sökt både sommarjobb och universitetskurser här. 

När jag kommer hem ska vi kastrera lille Evert. Det känns både bra och inte alls bra samtidigt. Jag vet att det låter konstigt, men hans små testiklar är ju en så stor del av honom. Men jag får vänja mig. Ingen idé att ha kvar dem nu när han väger för mycket och ändå inte kan ställas ut. Vilket är riktigt synd. För jag hade velat prova på hur det var. Men jag tror nog att Evert är rätt nöjd utan kulor och utan spolar i pälsen då man ska gå ut. 
För övrigt har jag aldrig satt upp hans päls på spolar, men på Yorkshireklubbens hemsida står det att man ska göra det.. 

Till mina nära och kära i Värmland, jag saknar er redan!
Till mina nära och kära i Umeå, jag har längtat efter er! 🙂

På återseende.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Em

    Va roligt att du kommer hem i sommar! Då måste vi försöka ses 🙂 Alldeles för länge sen nu! Kram Evert från oss

    Kram Em o Sazo

  2. Therese Nordlöf

    Vi får hoppas att du kommer snart igen =) att du inte skrev att du skulle sakna mig o barnen på en egen rad…hmmm vi kommer sakna dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.