NoRRdE - Eder tillgifne.

Tankar kring ett yrväder

Hemma igen

Tåget var såklart försenat, men trots detta hann jag ut till Bromma i god tid. Det var t.o.m så att jag hann till Köpcentrat och köpa scullcandy-lurar och ett nytt tv-spel..
I Umeå var vädret lika fint som i Värmland, fast det var några grader kallare, och det blåste polarvindar. Men man ska inte klaga, nu kommer jag ju hinna med att se våren här med! 😀

På Bromma såg jag ett välbekant ansikte, men kunde inte komma på varifrån. Sen insåg jag att det var några från Umekören i Körslaget. Jag tänkte jag skulle gå fram och beklaga att de inte gick vidare, men jag var för feg och såg inget bra tillfälle. Jag har ju dessutom slutat att titta nu när Team Lisa inte är med mer. 🙁

Evert och min sambo Anna var så glada över att se mig igen. Jag var såklart glad över att se dem med! Fast Anna försvann till RFSL på en endaste gång för styrelseutbildning så jag och Evert passade på att ta igen för lost mys och catching up. Han anförtrodde sig till mig och sa att han ville behålla sina kulor.

Så var det skola igen. Jag fick reda på hur det hade gått på matteprovet jag hade innan påsk. Första gick ju inte alls bra då jag hade varit sjuk och haft lov, jag hade inte tittat på ett mattetal på två veckor innan det var dags för prov, så man kan ju tänka sig hur det gick.
Det här provet gick iallafall bättre. Klart godkänt. MatteC är ju rena grekiskan så jag är riktigt nöjd med resultatet. Nu gäller det bara att plugga inför nationella som jag har om exakt 20 dagar. Min lärare säger iallafall att det ska gå bra bara jag lägger manken till. Så det får man ju ta och göra. Jag har hört att det ska gå lättare med MatteC om man inte försöker förstå vad det är man gör. Jag brukar vilja veta vad och varför jag gör saker i matte, men jag har släppt taget om det och försöker istället att nöta in alla dessa regler.

Måste ta mig i kragen och skriva argumenterande uppsats i EngelskaC också. Jag läser den på distans så jag behöver inte lämna in något förrän sista dagen om jag vill, men det vore så skönt att ha det gjort så att jag kan koncentrera mig på matten på heltid. Utan matten kommer jag ingenvart med dit jag ville eller skulle..

På återseende.

 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.