Vår vackra bygd

Egentligen tror jag inte många av oss förstår hur fint vi egentligen bor och hur vacker vår bygd är. Ser vi till alla problemen i världen med krig, fattigdom och svält lever vi trots allt ganska bra i våra s.k ”Glesbygder”. Städerna kan ha sin tjusning och att de bidrar till den s.k ”tillväxten” kanske också är sant men med en viss modifikation. Att resurserna, eller råvarorna och livsnödvändigheterna kommer från naturen. Utan den skulle vi alla dö.

Nu visar det sig att människor från Centraleuropa vill gärna komma hit. Tystnaden och den fria rena naturen har blivit nästan blivit lika populär som när guldruschen var ett faktum. Folk vallfärdar inte hit, men det har blivit mycket uppskattat och många driver egna företag för något vi ser som en omöjlighet. Det får vi tacka för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>