En ny händelse

Hösten på intågande nu och i naturen börjar det hända saker. Björnjakten står nu närmast för dörren och då innan älgjakten börjar och där nästan var man går ur huse. Ja i uttrycket är ordet man vedertaget som i mycket annat som följer den gamla tiden när man skilde på mansgöra och kvinnogöra. Idag är det inte lika utbrett i vår moderna värld utom i länder som inte kommit så långt varken i jämställdhet eller i hur ett modernt samhälle fungerar. I dessa länder är fortfarande mannen dominerande och kvinnan/flickan har en biroll. Så är det bara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär inne på Plass´n är livet sig likt och inga större händelser vad jag vet har hänt förutom en ny hängbro där Vojmån rinner ut och ihop med Ångermanälven och Volgsjön. På Bilden ses också den gamla kraftverkstationen som jag inte faktiskt vet om den fortfarande producerar ström? Jag vet den är underhållen och ska var i fint skick.

Ute i naturen runt Vilhelmina ser vi ocks att hösten börjat ta sitt grepp. Utefter en skogsbilväg fick jag den här färska bilden från en mindre sjö eller om man så vill en större tjärn. Fisk ska det finnas här också men det får manOLYMPUS DIGITAL CAMERA fråga Turistbyrån eller någon annan hur man kan göra det, fiska. Ett fiskekort måste man ändå ha, så det så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>