Innan vintern

Några dagar under hösten ville jag se mig om i landskapet runt omkring Vilhelmina som jag berättat om tidigare. Väderstrecket denna dagen vet jag inte exakt, men det borde bli i nord-nordöstlig riktning, från Vilhelmina sett. I vilket fall upp mot Nästansjö, vidare till Heligfjäll sedan vägen över till Västanbäck och vidare utefter Vojmsjön mot Södra Tresund som jag fångade några bilder från och visar Norra Tresund på andra sidan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tillbakaresan kunde jag då välja i Södra Tresund, åka tillbaka mot Nästansjö eller vidare mot Vojmån och komma fram någon halvkilometer ovanför Vojmå camping och ut på E45. Det gjorde jag och stannade till där och då samtidigt med resenärer som färdades i buss från Tyskland. De såg ut att trivas innan de fortsatte färden vidare norrut liksom jag gjorde. Ja ingen ”Romresa” var det, men det är alltid trevligt se sin närliggande omgivning också.

Inget storstilat reportage. Tyckte det bara var kul minnas höstens sista lilla utflykt runt Vilhelmina med omnejd.

Obs! Bilderna är inte av bästa kvalitet. Men går att titta på, förhoppningsvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>