Skrömta, gammkus´n och vittra

Var har alla dessa väsen tagit vägen, eller varför omtalas det inte lika flitigt som tidigare. Med tidigare menar jag mestadels senast under mina förfäder och i deras berättelser. Många trodde nog säkerligen de fanns på riktigt. Om inte annat var det både roligt, spännande och även lite skrämmande få lyssna till deras olika berättelser. Mörkret och ovissheten samt även kanske bristen på vetenskapliga förklaringar som kunde orsaka de olika fenomenen.

Jag vet inte riktigt om allting går att förklara ändå just med vetenskap. Förvisso är telepati i sig inget konstigt vilket jag själv tror på och även upplevt. Att människor också ”går före sig” är heller ingen överdrift enligt mig. Kanske det är om man känner personerna väl med en stark tillhörighet. I sagorna och även i bibeln finns berättelser om sanndrömmar. Jag betvivlar inte det. Frågan är hur man tolkar olika drömmar och tidigare hade vi drömtydare. Ja varför inte?

Vad skulle livet vara utan mystik? Innehållslöst och robotaktigt. Här är människan miljonfallt mera komplicerad än en dator. En dator liknar då mera ganska enkel i sätt ta åt sig information. Vill säga från högre -eller olika makter eller väsen som finns runt om oss. Tror ni inte det finns? Var inte så säker, i kväll när du går och lägger dig kommer du drömma sött, eller….huva hemska saker kan hända…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>