Sommaren börjar ta slut…

Av , , 2 kommentarer 0

Värmen börjar avta och vi börjar få normala temperaturer nu. Skulle kunna liknas vid den svenska sommaren. September är fint, det är lite höstkänsla men runt 20-25 grader. 

Fotbollen går bra eller så där i alla fall. 5 matcher spelade, 2 vinster och 3 oavgjorda. Ett bra facit för en ny tränare. 

Att vara extremt trött varje dag är något man får vänja sig vid. 40 timmars jobb per vecka plus träning eller match varje dag förutom söndagar. Vilket blir runt 60 timmar "arbete" per vecka. Men säsongen är kort, bara drygt 5 veckor kvar. Men det är riktigt kul annars skulle man inte klara av det.

 

2 kommentarer
Etiketter:

Äntligen helg!

Av , , Bli först att kommentera 0

Efter en otroligt lång vecka är det äntligen helg. Vi har kört 2 fyspass per dag med killarna i laget i veckan. 8 på morgonen och 18 på kvällen. Tufft och intensivt. Jag har sprungit lite själv men inte allt för mycket.

Någon räknade att vi harde springit 30 miles = 4,8 svenska mil. Det kanske inte låter så mycket men allt är i princip intervaller.

Det kanske låter lite dumt att träna så hårt under en vecka, men sådana är reglerna för skolidrott. Man får inte röra en boll under första veckan av augusti och nästa vecka börjar den egentliga försäsongen med vanlig träning (med boll). Vi har en träningsmatch nästa vecka och 2 den kommande veckan, sen börjar serien med 2-3 matcher i veckan.

Nu ska det bli skönt att vila några dagar, efter denna helg så är det en match varje lördag fram till mitten av oktober.

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Tillbaka i staterna

Av , , 1 kommentar 0

Tillbaka i staterna, börjat coacha och åter börjat jobba.

Vi hade en turnering under helgen. Vi spelade 4 matcher och lyckades inte göra ett mål. Vi spelade 0-0 första matchen och förlorade resten. Det finns mycket att jobba på, men tur att säsongen inte börjar förrän om ett par veckor.

 

För övrigt så är det FÖR varmt. Jag vet att man inte ska klaga men under 30 hade varit kul…

 

1 kommentar
Etiketter:

1 vecka kvar…

Av , , Bli först att kommentera 0

tIll hemkomst.

Ska bli skönt med semester, trots att man får njuta av 3 fotbollsmatcher varje dag. Men ledigt samtdigt kanske är bättre :)

 

Idag får vi tillbaka vår bil. Det har iofs inte varit så dumt att köra en ny hyrbil i 2 veckor.

 

Bli först att kommentera
Etiketter:

VM!

Av , , Bli först att kommentera 0

 2 dagar kvar. Äntligen börjar det.

Lite visset är ju att matcherna börjar kl halv 8 på morgon och pågår mitt under arbetsdagen. Jag får nog jobba nätter/kvällar de 2 kommande veckorna innan vi flyger till Sverige…

 

Igår hade jag min första träning (som tränare) med fotbollslaget. De var bättre än jag hade väntat mig (jag hade inga förväntningar). Det ska blir kul när det kör igång på riktigt till hösten.

 

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter:

Ibland undrar man…

Av , , 2 kommentarer 0

Varför man får ta körkort när man är 16…eller varför folk måste köra monster pick-ups med turbo diesel…

Själv sitter jag helt ovetandes på coachmöte i den lokala gymnasieskolan när jag hör mitt registreringsnummer utropas. Frågan är hur f*n man lyckas med detta, min bil star ju liksom parkerad…

Hur som, nej till körkort vid 16 och nej till bränsledödande pick-ups…

 

Vår kära bil...

 

2 kommentarer
Etiketter:

Sommaren är här

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu har sommaren kommit.

Det inser man när det inte går att sova utan AC. Det är otroligt fuktigt och runt 30 grader på dagarna. 

Jag kan konstatera att liket lever (Löven) och att det är 4 veckor kvar till vi landar i Sverige.

En tung transportsträcka kvar, men vädret gör det lite roligare. 

Och, om börjar om 2 veckor börjar det.

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter:

Nedräkningen fortsätter…

Av , , Bli först att kommentera 0

Dags att dra ned tempot inför semstern, det är ju bara 6 veckor kvar ;)

Nu är vi färdigflyttade till ovanvåningen. Det känns bra. Nu vågar vi dessutom ha utemöbler på balkongen över natten och vi har även köpt en grill. Vi har ganska bra morgonsol har jag märkt, så man kan njuta av frukosten där.

Bianca kanske inte är lika nöjd att få vara nere på gräsmattan lika ofta men hon vänjer sig. Hon får ju spana på fåglar från balkongen istället.

I övrigt känns det mest som allt har stagnerat, det är mest bara en transportsträcka till resan till Sverige. Vi är båda trötta hela tiden, men jag tror att det är allergirelaterat…eller så är det för att solen är frånvarande

Fotbollsabstinens…har VM börjat än? :)

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter:

COYS!

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu har man suttit nervös hela säsongen och upplevt det omöjliga. 90 min x 37 omgångar, det är många timmar som hjärtat har föryngrats.

Spurs har kvalificerat sig för Champions League! Helt makalöst!

 

COYS!

Bli först att kommentera
Etiketter: