Grattis på Farsdag!

Bilden ovan visar min man med sitt första barn i famnen.  Den magiska blicken mellan far och son framkallar alltid tårar i mina ögon – oavsett hur många gånger jag har sett den här bilden.

Att vara pappa är troligen inte alltid lika lyckosaligt som bilden ovan föreställer. Ansvaret att vara pappa säkert känns rätt så tungt ibland. Jag är sorgligt  medveten om att inte alla barn lyckas att få en snäll och engagerad pappa. Men jag tror ändå att det allra flesta pappor gör sitt bästa. Så, jag vill önska alla ni snälla, engagerade och kärleksfulla pappor grattis på farsdag!  Hoppas att ni får extra varma pussar och kramar idag!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>