Äntligen fredag!

Det har varit en intensiv vecka såväl på jobbet som i fritidslivet. Jag har inte varit hemma en enda kvälll den här veckan pga musikövning och kvällstur på jobbet bl.a. Vanligtvis brukar Kalle och jag njuta av fredagsmys här hemma, men ikväll har O’Gredju Nua en spelning kl. 21 i Kassjö. Innan dess måste jag förbereda lite grann till lördags middag så snart jag kommer hem. Kalle kommer att rädda dagen genom att ha middag klar när jag kommer hem. Jag kommer att blir mycket upptagen idag, och det blir kul att spela ikväll, men jag kommer att sakna vår härliga fredagsmys!

Förresten, enligt Google är det Pippi Långstrumps 65-årsdag idag! Grattis, Pippi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>