Fredagar är guld värda!

ÅåÅååå….vad skönt!  Karl-Gustav och jag har hittills haft en väldigt trevlig kväll med allt som ingår i vår fredags mys! Tänk att kvällen är fortfarande ung som innebär att det finns rätt så mycket tid kvar att njuta av rent nöje och att må bra innan vi nästan blir tvungna att ge upp och gå lägga oss.

Vår kväll tillsammans har hittills bestått av bl.a. ett väldigt intressant och ivrigt samtal vid köksbordet under middag.  Det är väl känt hur ett litet glas vin kan lyfta fram härliga minnen och intressanta samtalsämnen, eller hur?  Det ingick i kvällens samtal vissa av mina härligaste minnen som handlar om tiden jag jobbade för ett bemanningsföretag i  Kansas, USA, medan jag väntade för uppehållstillståndet att bli godkänt av Migrationsverket här i Sverige.  

Oj, vad jag älskade tiden som jag bodde och jobbade i Kansas!  Jag skulle gärna skriva mer om ämnet, men just nu måste jag sluta detta blogginlägg så att jag kan ta min plats bredvid Kalle på soffan för att titta på mitt favoritprogram, Let’s Dance!  Så blogginlägget angående min älskade delstat, Kansas, USA måste vänta tills lördag! Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.