Dagens skämt

Barnen sprang runt, lekte och busade på gräsmattan medan fyrabarnsmamman stod vid staketet och småpratade med sin nyinflyttade granne som var en kvinna i samma ålder. Under tiden blev fyrabarnsmamman tvungen att emellanåt avbryta samtalet en kort stund för att läxa upp ett eller det andra barn, blåsa på det onda eller bryta upp ett gräl mellan barnen.

Efter ungefär den femte gången att samtalet blev avbrutet sade fyrabarnsmamman till grannkvinnan – ursäkta mig, men du vet säkert hur det kan bli ibland med barn! Grannkvinnan svarade – nej, inte riktigt eftersom jag inte har några barn! Fyrabarnsmamman tittade på grannkvinnan med häpnad och frågade – men vad gör du i så fall för att uppleva frustration?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>