Vår försenade fredagsmys

 

Suck!  Nu efter en god middag inklusive lite rött vin känns livet riktigt bra. Just nu är jag lagom mätt och tillfredsställd av musiken som jag övat nästan hela dagen. Dessutom finns det för nuvarande inget problem eller bekymrar bland mina nära och kära och det känns härligt befriande!  Vi har just nu Kalles mycket snälla bror här på besök och tillsammans ser vi fram emot en trevlig kväll med roliga program på Tv:n.   

Kvällen blir för oss på ett sätt en försenad fredags mys eftersom jag var borta på en grymt roligt Irländsk ”session” igår kväll och därför missade jag den riktiga fredagsmysen igår kväll (läs mer om ”irländsk session” på min förgående blogg). Det finns någonting magiskt med fredagsmys som blir guldkanten på livet. Efter en vecka på jobbet och andra uppgifter som man är ansvarig för känns det helt underbart att få slappna av och göra precis det som man känner för under helgen.

Nu måste jag sluta detta blogginlägg eftersom jag vill spela en låt till innan jag ta min plats på soffan bredvid min älskade Kalle framför Tv:n. Trevlig fortsättning på helgen, allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>