Vilken vecka!

Det står mycket på almanackan hemma för den här veckan, d.v.s. utöver menar jag de vanliga 40-timmars på jobbet (som egentligen borde vara 37-timmar men det tar jag senare som bloggämne). Så här ser veckan ut för mig: 

Måndag (idag): jobbar fram till 16.45. Mötet direkt efter jobbet i Vännäs kl. 18 (jag är redan där när ni läser detta). Ingen tid för middag. Hemma c:a kl. 20.30. 

Tisdag: Jobbar fram till 16.45 och är hemma kl. 18. Det blir en snabb middag eftersom det blir musikövning hemma hos oss redan kl. 19! 

Onsdag: Jobbar kvällstur och därför skall åka bussen som går förbi huset kl. 12.30. Innan dess tänkerl jag utföra mitt löfte att klippa Kalle. Om vädret är bra skall vi eventuellt gå ut och promenera. Därefter om det finns tid kvar (tveksamt) vill jag försöka hinna ett blogginlägg. Jag kommer inte att vara hemma före 22.30. Men det är ändå hyfsat tidigt tack vare Kalle som alltid hämtar upp mig i Vännäsby när jag jobbar kvällstur. Annars skulle jag bli tvungen att gå drygt 2 km i mörket och kyllan p.g.a. bussen inte kör förbi huset så sent på kvällen.

Torsdag: Jobbar fram till kl. 15.45 och är hemma kl. 17. Kalle kommer att rädda dagen igen genom att ha maten på bordet så att jag hinner äta innan jag skall köra iväg kl. 18 för att vara med på en annan musikövning (Umebygdens Spelmansgille) i Vännäsby. Inte hemma före kl. 21.20.  

Fredag: Jobbar fram till kl. 15.45 och är hemma kl. 17. Tursamt nog blir det bara fredagsmys som gäller och det kommer minsann att bli en härlig belöning till en hektisk vecka!

Men då kommer schemat att köra igång igen på lördag när det blir musikövning (bluegrass den här gången) bokstavligen hela dagen! Söndag måste jag stiga upp kl. 04.30 för att gå på jobbet fram till kl. 13. Och hela veckan kommer Kalle att hjälpa och stödja mig så mycket han kan. Puh – hoppas nästa veckan blir lite lugnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>