Jag vill vara med!

Mina tankar idag år på min älskade hemstat Michigan. Samtidigt som jag skriver detta blogginlägg är tusentals av mina ländsmän på väg till Michigans huvudstad Lansing för att vara med på en demonstration utanför stadshuset.

Anlednignen till dagens stora protest är svårt att förklara och dessutom har jag inte mycket tid kvar på matrasten här på jobbet. Men det handlar om Michigans nya guvernör som håller på att införa ett lagförslag som kommer att ge honom alldeles för mycket makt! Jag kan förklara mer senare.

Klockan 18 svensk tid börjar demonstrationen och det svider i hjärtat att jag inte kan vara med idag i Lansing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>