Cloggdans på Glashuset!

Vännäskommun kommer att vara värd för Glashuset i Umeå hela den kommande veckan d.v.s. v. 26. Jag kommer att ställa upp några gånger under veckan antigen ensam eller med mina olika band för att visa upp en del av kulturen och talangen som finns i Vännästrakten. Hela schemat kan man läsa här.

Idag kommer jag att visa min speciella amerikanska gammeldans som heter clogging. Jag kommer att köra igång kl. 16 genom först att uppträda själv ett eller ett par nummer. Direkt därefter skall jag lära ut några grund steg för ni som vill prova på dansen! Dansen är jätterolig, så fundera över att vara med!

Mitt bluegrassband, New Mountain Musik kommer att spela c:a 50 minuter på tisdag. Missa inte detta! Sedan på torsdag kommer jag troligen att spela med Umebygdens Spelmansgille kl. 13 (fastän jag måste be chefen att kunna flexa in på jobbet lite senare). På lördag kl.12 kommer mitt irländska band, O’Grejdi Nua att spela en timme. Ni är hjärtligt välkomna att vara med och lyssna på vår medryckande musik!

Vi ses kanske någon gång nästa veckan vid Glashuset i Umeå!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.