Två tanter på stan

Igår kväll åkte en väninna och jag in till Umeå för att framför allt titta på dansuppvisningen som periodvis utfördes under en hårdrockkonsert på Döblenspark. Det var min väninna som körde bilen så efter hon hämtade upp mig bestämde hon sig att åka till Umeå via Sörfors istället för längs E12.

Precis där vi svängde vänster mot Sörforsbron stod två killar som liftade. Vi bestämde oss snabbt att stanna och bjuda på skjuts till killarnas stora glädje. Killarna bekräftade att de ville åka hela vägen till sta’n så jag frågade om de skulle gå på hårdrockkonserten. Den ena killen svarade – ja, men blev uppenbarligen överraskad att en tant skulle veta om ett sådant arrangemang.  Killarna tappade hakarna när jag snabbt och stolt nämnde att vi också skulle gå på hårdrockkonserten och som följd brast alla i bilen ut med ett gott skratt!

När vi kom in till sta’n och killarna steg ut ur bilen ropade jag – kanske vi ses på konserten! Den ena killen log betänksamt mot oss men ansiktsuttrycket avslöjade hans egentliga tanke som var ungefär – över min döda kropp! Väninnan och jag skrattade nästa ihjäl oss och det blev en riktig rolig start på det som blev en mycket trevlig kväll för två tanter på sta’n!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.