Gjorde bort mig!

Jag använder inte så ofta min mobiltelefon, men trots det har jag den alltid med mig i högra fickan för säkerhetsskull. I fredags på jobbet blev det nödvändigt för mig att ringa en musikkompis angående en kommande spelning. Jag blev emellertid panikslagen när jag stoppade in handen i fickan och insåg att mobilen var borta!

Jag började omedelbart tänka igenom vad jag hade gjort den dagen och jag kom på att jag hade legat på soffan i personalrummet en kort stund efter lunch. Jag antog att mobilen hade ramlat ut ur fickan, precis som det gjorde en gång förut när jag låg på soffan. Så jag ringde in till personalrummet och bad personen som svarade att söka efter mobilen.

Men hon hittade inte mobilen och därför förslog hon att jag bör slå numret till min mobil så att hon kunde lokalisera den genom att höra signalen. Det visade sig att vara ett fiffigt förslag eftersom jag hittade mobilen – i vänstra fickan! Såväl jag som mina arbetskamrater fick ett gott skratt från händelsen!

2 kommentarer

  1. Peggy Sjöström

    Svar till Hans-Inge Smetana (2012-04-01 13:59)
    Ha ha! Sådana dumheter kan uppstå när man är en ordenlig person som har sina vanor t.ex. att ALLTID lägga mobilen i högra fickan. Denna lilla avvikelse till mina härliga vanor var nog för att göra bort mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.