Graffiti i Venedig

Jag är inte särskilt förtjust i graffiti. Jag tycker att det egentligen bara skräpar ner fina hus och byggnader.  Men häromdagen under vår vistelse i Venedig hittade vi den här gulliga graffitin som är enkelt och lätt att förstå. Jag håller fulltständigt med budskapet som den antyder!

Vi har haft jättebra här i Venedig men vår tid här är snart över. Imorgon åker vi hem till Sverige, jobb och vardagen. Men om drygt en månad skall vi resa iväg igen och då blir resemålet USA. Det är härligt att alltid ha någonting att se fram emot.

3 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Graffiti å graffiti är frågan om det är konstnärlig verk eller tags eller (vandal-) klotter. Här är en gullig symbolisk klotter som en å annan gillar att se på en vägg.
    Har du läst om graffiti bloggartiklarna mina och sett konstverken där. Särskilt senaste om att graffiti har hamnat inom kyrkorummet. Kolla på motiven och du inte visste om att det är just det, lär du kanske inte tycka illa om verken. Allt hänger förstås om tyck å smak ihop med teknik och stil.

    Tack för era berättelser under resan i Venedig. Ha en god resa hem såsom till USA sedan.

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Krister Klermalm (2012-04-09 00:00)
    Tack för kommentaren! Jag har ofta lagt märke till klotter som egentligen var skickligt gjort. Men jag tycker att det är väldigt fräckt av någon att måla på någon annans hus eller staket utan lov. Det är precis liksom att stänka ner någons bil eller jacka med målfärg och det är INTE o.k. oavsett hur skicklig ”konstnären” är.
    Därför tycker jag att idén med klotter-parker är en bra lösning.

    Vi har förresten fler bilder att visa om vår Venedigresa men jag/vi har inte hunnit lägga upp dem ännu. Men snart…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.