Bilder från Egypten

Alla som inte bor helt isolerat i en grotta vet väl att det är nyårsafton idag. Ja, även vi skall fira nyårsafton hos min svägerska och sin man i Umeå. Vi är välkomna till dem kl. 18.30 som betyder att jag har haft gott om tid att ladda upp våra bilder från Egypten till en slags resedagbok.

Om du också har lite tid att fördriva innan nyårsaftonfirandet börjar, titta gärna på våra bilder från Egypten – hela 175 stycken! Ledsen, men beskrivningar på bilderna är på engelska av hänsyn till våra amerikanska vänner. Men ni svenskar är så duktiga på engelska att det inte borde vara ett problem.

Gott nytt år!

4 kommentarer

  1. Lars-Gunnar Åström

    Hej Peggy!

    Tack för att du delar med dig av er fantastiska resa. Vilka kontraster och vilken grönska! Och flotta rum med himmelssäng!
    Där drömde du väl ljuva drömmar. 🙂 Jag har skrivit en kommentar om templet med de stora statyerna. Fick ni veta att dessa skulle ha legat under Nilen om de inte flyttades på 60-talet?

    Jag säger då det, bra att ni tar för er medan ni kan och har råd.

    //Lars-Gunnar

  2. Lars-Gunnar Åström

    Visstja, skulle ju önska ett gott slut på 2012 och ett Gott Nytt 2013 med förhoppningen om fortsatt bloggning, god hälsa och att kärleken må förbli lika stark som förra året.

    //Lars-Gunnar

  3. Peggy Sjöström

    Svar till Lars-Gunnar Åström (2012-12-31 17:16)
    Tack själv att du tittade och kommenterade på bilderna! Jag gillar att dela våra bilder så där mest för att locka fram kontakt med andra människor (precis som du) som kan bidra med intressanta frågor, kommentarer eller historier om deras upplevelser som turist ute i världen.

    Jo, vi hade världens bästa egyptiske guide som berättade den fascinerande historien om hur det gick till att flytta de två enorma templen! Jag övervägde berätta om detta i bildens beskrivning, men jag har lärt mig att de allra flesta människorna inte orkar läsa om jag ”babblar” för mycket!

  4. Peggy Sjöström

    Svar till Lars-Gunnar Åström (2012-12-31 17:20)
    Tack, och gott nytt år du också! Jo, det känns lite spännande med ett helt nytt år framför oss! Undrar vad det blir för möjligheter, överraskningar, besvikelser och glädje i år?

    Nu skall jag skriva ett e-post brev till dig som jag lovade göra när vi fortfarande var kvar i Egypten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.