Riktigt bra tajmning!

Jag ville slutföra det som jag höll på med här på jobbet idag som gjorde att jag tog min fikapaus lite senare än vanligt. Jag gjorde en kopp te åt mig själv och sedan loggade jag in på Facebook för att kolla läget. Till min överraskning och glädje dök plötsligt upp min son i "chatten"!  

Det är mycket sällsynt att jag får kontakt med honom delvis pga tidskillnaden mellan oss som befinner sig på var sin sida av Atlanten. Han tjänstgör för armén just nu på Kuba som försvårar möjligheten att få kontakt med honom. Han var även ovanligt pratsam och ivrigt berättade mycket för mig under vår chatt. Oj, vad lycklig jag blev!  Det var maximalt bra tajming och det bästa som har hänt mig hittills idag!

4 kommentarer

  1. Judy from Canada

    Great timing on connecting with your son. Always nice to talk to your children! Sure makes my day when I get to chat with our kids:)

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Judy from Canada (2013-01-25 00:55)
    Another reason it was good timing is that I haven’t been able to call him since he was shipped out. I suspect that they’ve blocked calls from outside the U.S. for security reasons.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>