Min kärlek till en annan man…

bertartikel

Eller rättare sagt hatkärlek! Mannen ”i mitt liv” som jag pratar om är Skellefteås tränare Bert Robertsson. Ingen hockeyintresserad kan väl missat den mannen? När Bert efter en förlustmatch blir skickad till presskonferensen så skyndar varje AIK-supporter numera att hämta den stooora skämskudden! Jag vet inte hur många jag hört som härmar honom när han pratar om ”grabbarna i gruvan”. Efter det numera klassiska brandtalet så har Bert Robertsson radat upp mer eller mindre pinsamma intervjuer efter den ovanligt digra mängden av förluster.
Och där sitter man…framför teven och lyssnar på Bert Robertsson som har så mycket kärlek till laget och sporten i sig. Så mycket känslor som måste ut….och så fel det låter! Jag älskar passionen han visar för idrotten men ofta så sitter jag och lider i sekundärskammens tecken när grodor i en aldrig sinande ström trillar ur hans svart-gula trut!

Varför gör han så mot mig!

Ikväll är det match mot Rögle och känslan är att kanske Bert hänger löst vid en förlust..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>