Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Tidiga morgontankar

Sitter i Bollhallen i Storuman (för räddningstjänstens räkning) som brandvakt och nedanför på golvet sover de kvarvarande kinesiska bärplockarna. Dessa har nu sovit i över en vecka på detta golv och man kan undra vad det tänker och tycker. Själv kom jag på att det var dags att aktivera mig på bloggen igen.

Min sommar har varit trevlig och jag njuter fortfarande av fina dagar även om arbetsbelastningen ökar i takt med att saker som har varit skjutna på framtiden gör sig påminda. Förhoppningsvis kommer jag att få ordning på min vardag i takt med att hösten närmar sig. Hösten som för övrigt innehåller flera spännande saker; valet, älgjakten och nya arbetsplaner.

Jag tycker att valrörelsen nu har kommit igång på allvar i och med att vi i går paketerade våra valutskick. I närmare åtta timmar kämpade vi med detta och vår belöning blev, surströmming! Vi hade trevligt och ett fint samtal om framtiden och vår politik. Så nu är vi på gång och redo att ta slutspurten.

Älgjakten är också på gång för många av oss men för vi som är politiskt engagerade blir det oftast lite rumphugget, i alla fall tills valdagen varit.

God morgon på er ute i världen

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.