Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Multisportarena

 Förra veckan blev det klart med finanseringen av multisportarenan. Kommunen tar hälften av kostnaden och svenska idrottsförbundet hälften. Beräknad kostad ca 950 000 kronor. Ett väldigt glädjande beslut som innebär att arenan kan stå klar till hösten 2013. 

Alla elever på Tundalsskolan från förskoleklass upp till åk. 9 har i ett elevdemokratiprojekt drivit frågan om hur man kan utveckla utemiljön på skolan. De har tagit fram olika förslag som till slut ledde fram till en röstning där förslaget om multisportarena vann. Eleverna har sedan uppvaktat barn och utbildningsutskottet samt kommunfullmäktige för att informera om sina tankar. Det känns bra att vi nu kan uppfylla deras förslag och fortsätta att utveckla kommunen. Nu startar projektering och upphandling där målet är att bygget ska vara klart till i höst.

 

2 kommentarer

  1. Patrik Nilsson

    Det är väldigt roligt för alla elever som nu kan få nyttja denna anläggning. Jag håller med om att det är väldigt bra att idrottslyftet går in med pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>