Viktigast av allt är kanske )att vi inte…

Av , , Bli först att kommentera 0

Viktigast av allt är kanske )att vi inte lägger ansvaret )för kontakten på den sörjande. )Vi kan undvika att säga )”Ring mig om det är något, )jag finns här  )eftersom risken är stor…

Läs vidare: http://frumammamage.com/2018/03/23/ta-ansvar-for-kontakten/

Bli först att kommentera

Låt mig flyga dit du är

Av , , Bli först att kommentera 0

Låt mig flyga dit du är. Vem kan med säkerhet säga. Kanske är du fortfarande här. Jag känner dina armar omkring mig och minnet av dig är så tydligt. Där det är lugnt och stilla. Kan jag höra dig tala.

http://frumammamage.com

Bli först att kommentera

Min största förlust är det jag sörjer

Av , , Bli först att kommentera 0

Min största förlust är det jag sörjer. ”Det kan vara svårt att förstå, men min största förlust var inte dagen du dog. Utan alla dagar du inte fick leva.”

Läs vidare: http://frumammamage.com/2018/03/19/min-storsta-forlust/

Bli först att kommentera

Att mista sitt barn

Av , , Bli först att kommentera 1

Att mista sitt barn. Endel kanske undrar hur jag kan vara så öppen. Råheten är beundransvärd”. Jag har faktiskt inget svar på det. Jag vill bara skriva. Jag bearbetar. Ni får gärna vara med.

Läs vidare på http://frumammamage.com

Bli först att kommentera

Igår kväll kom den igen

Av , , Bli först att kommentera 0

Igår kväll kom den igen. Paniken. Den svarta. Fasansfulla. Paniken. Den som sveper med en. Och förvandlar hela ens värld och existens till ett dystert hål. Läs vidare på http://frumammamage.com/2018/03/17/aldrig-langt-borta/

Bli först att kommentera

När man förlorat sitt barn

Av , , Bli först att kommentera 1

När man förlorat sitt barn. Och just nu känns det som att jag valt ljuset. Jag har valt framtiden. Det är en sjukt svår kamp. Som en ondskefull djävul som vill äta upp mig.

Läs vidare på http://frumammamage.com/2018/03/16/kraften-inom-mig/

Bli först att kommentera

Kanske är det också en del av sorgen

Av , , 1 kommentar 1

Kanske är det också en del av sorgen? )Och vad är sorg egentligen? )Ibland tror jag inte att det här är sorg. )Eller jag är ganska säker. )Det här är något större än sorg. )Man ska såklart inte jämföra. )Men sorg är att vara ledsen. )Så är det i alla fall för mig.

Läs vidare på http://frumammamage.com

1 kommentar

All heder till de andra.

Av , , Bli först att kommentera 2

Nu ska vi se om jag hinner blogga en kortis. All heder till alla andra bebis-föräldrar som bloggar flera gånger om dagen. Hur fungerar det? Vår dotter är nu drygt 10 månader och jag har ännu inte fått ordning på ens hushållet. Ni vet, städning, tvätt, matlagning och allt annat som är helt grundläggande. Sen hjälper det väl inte att vi har en extremt aktiv bebis som är nånstans några sekunder in i min aktivitet. Men jag antar att vi inte är de enda som har en aktiv bebis :P  Just nu ligger hon i alla fall och sover, men det skulle fascinera mig om jag hinner skriva färdigt. För några dagar vaknade hon med ett ryck och en grimas. Det finns liksom inte, gnugga ögonen, ligga kvar lite, vakna sakta. Nejdå, det är full aktivitet från första sekund.

Allvarligt, hur får ni livet att fungera? Hur hinner ni vila om natten inte fungerar? Är jag den enda som inte får någon ordning på det här livet?

Sonen och jag dras med en förfärlig hosta som aldrig verkar ge sig. Han har testat sin gamla medicin, den han fick mot kruppen, men ingen hjälp. Jag får inte använda starkt pga amningen så det är bara att hosta vidare. Igår tog jag en Alvedon för jag kände av feber och natten har gått utan hosta.

Nu avslutar jag det här, då kan jag säga att jag faktiskt hann ett helt inlägg :)

Asylsökande åker

Av , , Bli först att kommentera 1

Asylsökande åker. vidare. Vissa av er vet att vi haft asylsökande människor här. Och till er andra kan jag berätta att de bott hos oss en tid. Det har såklart varit både och. Det är mycket märkligt att helt plötsligt ha huset fullt med människor du inte känner eller ens talar samma språk som. Märkligt och jobbigt för en sån som mig, som behöver en privat sfär så oerhört mycket då och då. Men jag sörjer att de ska åka för allt det positiva. All god mat, all skratt, hjälp med dottern..

Det kommer bli oerhört tyst inom de här väggarna igen. Nu ska en av dem stanna ett tag längre iofs, men ändå. Det har helt klart varit en upplevelse som jag inte glömmer.

Bli först att kommentera